הסדר הטיעון שנחתם על הנשיא הנבצר משה קצב עוררה סערה במערכת הפוליטית. חברי כנסת מימין ומשמאל כמו גם ארגוני הנשים תקפו את היועץ המשפטי לממשלה מני מזוז על ההסדר שחתם עם קצב.
יו"ר הוועדה לקידום מעמד האישה ח"כ גדעון סער (ליכוד) אמר כי "תוצאת הסדר הטיעון היא ערעור אמון הציבור בשוויון בפני החוק ובמערכת אכיפת החוק". לדבריו, "לפער הבלתי נתפס בין האישומים שנכללו בטיוטת כתב האישום לבין הסדר הטיעון לא ניתן הסבר סביר ומשכנע על ידי מזוז במסיבת העיתונאים".
יו"ר תנועת 'אמונה' ליאורה מינקה קראה לנשים שחוו הטרדות "שלא להרים ידיים ולא להתייאש". "אדרבה, נסיבות 'פרשת קצב' מוכיחות שיש הצדקה ויש תכלית לתלונות, גם אם התוצאה הסופית לא תמיד עונה על כל הציפיות, עוד תלונה ועוד תלונה – כמובן, רק במקום שיש על מה לבססה – ובזכות הנשים החזקות הללו, בזכות העמידה שלהן על משמר כבודן, החברה בישראל מסגלת אט אט נורמות מוסריות יותר, הוגנות יותר וראויות יותר – לנשים ולגברים כאחד", הדגישה מינקה.
מנגד סבור ח"כ מיכאל איתן (ליכוד) כי "יש לכבד את אומץ ליבו ושיקול דעתו של היועץ המשפטי לממשלה. כל אלה שהדליפו, הגזימו, ניפחו וליבו את האשמות נגד הנשיא, שאכן כשל במעשים מביכים, יתנפלו עכשיו בשיטותיהם המוכרות לשמצה על מזוז", אמר איתן.