בתל אביב יש מספר פיצריות עצום. השאלה היא איך בוחרים את הפיצריה שממנה כדאי להזמין ותהיה טעימה יותר מכל השאר? הנה כמה המלצות שיסייעו לכם להגיע לתשובה
פיצה היא אחד המאכלים האהובים ביותר בישראל ובעולם כולו. בתל אביב, כמו גם בערים רבות אחרות, הוקמו לאורך השנים מספר רב של פיצריות. כולן מציעות את אותו המאכל, אבל לכל אחת יש את האקס-פקטור, את הערך המוסף שהופך את הפיצה שלה (לדברי בעלי המקום, כמובן) ליחיד ומיוחד במינו. כדי לדעת איך לבחור, שאלנו 3 מביני עניין שמבצעים משלוחי פיצה בתל אביב או נהנים מהם. הנה התשובות שהם ענו:
חנן: “כאחד שעושה הרבה משלוחי פיצה בתל אביב, אני ממליץ לבדוק טוב-טוב את חומרי הגלם. ברגע שאתם מוצאים פיצריה שאופה את הבצק מחומרי גלם איכותיים, שעושה שימוש בגבינה אמיתית ולא בתחליפים ומציעה תוספות טריות ומגוונות – לכו עלייה. המשמעות של כל הדברים האלו היא שהפיצה נאפית במקום, היא מגיעה אליכם טריה, טעימה, חמה ומזמינה. האמת היא שזה אחד התענוגות הגדולים של החיים בעיני. לאכול פיצה חמה וטריה, אבל כזו שמרגישים שהיא אפויה באהבה. בתור שליח אני יודע להגיד שכאשר מזמינים משלוח מפיצריה כזו, הלקוחות כל כך מחכים לשליח, שגם לרוב מפנקים בטיפים שווים. בקיצור, זה בעיני הדבר החשוב ביותר”.
אסף: “משלוחי פיצה בתל אביב זו סצינה מטורפת. באמת קשה לבחור מתוך כל ההיצע מאיזו פיצריה להזמין. לפי דעתי, הטיפ החשוב ביותר שמאפשר לעשות סינון הוא מגוון התוספות. נכון, יש את מי שאוהבים את התוספות המסורתיות – זיתים, אקסטרה גבינה או טונה. עבור אלו, חשוב לבדוק את כמות התוספות ששמים ואת הטריות שלהם. לצדם, יש את מי שאוהבים לגוון, להשתולל ובוחרים לשים על הפיצה תוספות משוגעות ולבחון שילובים חדשים. עבור אלו, יש מגוון פיצריות בתל אביב ובכלל בישראל שמתמחות בשילובים חדשים, כל הזמן מחפשות את המילה האחרונה ומעניקות ללקוחות חווייה מרגשת וחדשה, כל פעם מחדש”.
לביא: “הפיצה הכי טעימה היא פיצה שנאפית מבצק שנעשה באותו יום”, אומר לביא. “יש פיצריות שמקפיאות את הבצק ואז מפשירות ועושות בו שימוש. אני מזמין הרבה משלוחי פיצה בתל אביב והעניין הזה מוכיח את עצמו כל פעם מחדש. אני אף פעם לא מזמין משלוח מפיצריה שאני לא מכיר. אני קודם הולך לאכול שם פיזית, מדבר עם האנשים, שואל שאלות ורק אם הם מצליחים לרכוש את האמון שלי, אני מוכן להתנסות במשלוח שלהם. במצבים אחרים, אני הולך על בטוח ומזמין רק ממקומות שאני מכיר ויודע בוודאות שהם משקיעים בהכנת הפיצה כדי ליצור עבורי את הביס המושלם”.
אחרי שלוש הטיפים הללו, נשאר לכם רק להחליט – מאיפה מזמינים הפעם?