נעמה זרביב, מי שהקימה את ‘שוברות שוויון’, הודיעה על התמודדותה לאחר שנים רבות של פעילות ציבורית והתנדבותית בשדרות החיים בישראל. “החלטתי להתמודד מתוך רצון לשנות את שיח השיוויון המגדרי במדינת ישראל: הגיע הזמן שנפסיק להתבייש בערכים שלנו, ונביא אותם לקדמת הבמה והחקיקה”
זרביב: “הטרלול הפרוגרסיבי שפשה כמעט בכל תחום בארץ, גורם לנו להתבייש בהיותנו נשים יהודיות”
זרביב נגד שוויון מגדרי בצה”ל ובעד קיום הפרדה בין נשים לגברים באירועים ציבוריים
נעמה זרביב הודיעה כי תתמודד בבחירות המקדימות במפלגת ‘הציונות הדתית’. לזרביב ניסיון ציבורי עשיר ומגוון. כיום עומדת זרביב בראש ארגון ‘שוברות שוויון – כי נשיות זו מהות”, ארגון העוסק בשינוי השיח המגדרי בישראל, ומתמודד עם השלכות הפמיניזם הרדיקלי על התא המשפחתי והחברה הישראלית. בין הישגי הארגון ניתן למנות את יצירת קואליציית הארגונים למען המשפחה, את הסיוע לעצירת אמנת איסטנבול, את המאבק נגד ביטול אירועים בהפרדה מגדרית, את המאבק נגד השוויון המגדרי אשר נכנס לכל מוסדות החינוך החל מגני הילדים, אשר פוגע במבצעיות צה”ל, ומשתקף גם בשינוי הטפסים להורה 1 הורה 2 ומשתקף גם בשינוי השפה העברית לשפה “לא ממגודרת” ועוד.
נעמה זרביב: “החלטתי להתמודד מתוך רצון לשנות את השיח במדינת ישראל, ולהשמיע את קולן של הנשים, תוך הדגשת ערכי הנשיות, האימהות והמשפחה. הגיע הזמן שנפסיק להתבייש בערכים שלנו, וננופף בהם בגאון. הטרלול הפרוגרסיבי שפשה בכמעט כל תחום בארץ, גורם לנו להתבייש בהיותנו נשים. כאילו אנחנו צריכות ‘אפליה מתקנת’ או ‘שיריון’. אנחנו יכולות להצליח בזכות עצמנו, גם בלי לדבר רק בלשון נקבה ולכופף את השפה העברית והמסורת היהודית. אני קוראת לכל מי שחשובה לו המסורת היהודית, והמאבק בטירלול הפרוגרסיבי – להצביע לי. אני מתחייבת להביא לציונות הדתית את רוח הלחימה והמאבק שליוו אותי בכל המאבקים הציבוריים שניהלתי בחיי – לטובת עם ישראל ועל פי התורה”
את תנועת ‘שוברות שיוויון’ הקימה זרביב בשנת 2018, לאחר שהבינה כי הפמיניזם הרדיקלי נוגס בכל חלקה טובה בחברה הישראלית – השפעה ישירה של תרבות המערב ואידיאולוגיות שיובאו לארץ ממדינות זרות. בתנועה חברות נשים מכל רחבי הארץ, ומכל קצוות הקשת הפוליטית והישראלית.
זרביב כיהנה כמזכ”לית הישוב ‘קטיף’ במהלך הגירוש, תוך שמירה על המרקם האנושי, עד כמה שניתן, והקמת היישוב מחדש באיזור לכיש. לאחר מכן הייתה מנהלת הגרעין התורני ברמלה, תוך פיתוח פרוייקטים רבים לקידום הגרעין ולחיבורו לאנשי העיר, ויצירת תוכנית הבראה כלכלית. כמו כן, ניהלה זרביב עמותה לסיוע לבעלי תשובה – שם נחשפה לעומק השבר והפער בין חלקי העם, והיחס אל אלה הבוחרים לחזור לתורת ישראל.