מזכירות עוצמה יהודית קבעה את נציגיה לבחירות הקרובות לכנסת: במקום הראשון ברשימה יוצב ד”ר מיכאל ארי, ואילו במקום השני יוצב עו”ד איתמר בן גביר. המשמעות היא שבמסגרת הרשימה המאוחדת של הבית היהודי והאיחוד הלאומי יוצבו ד”ר בן ארי ועו”ד בן גביר במקומות חמש ושמונה (בהתאמה).
ד”ר בן ארי נולד ב-12 באוקטובר 1963, כ”ד בתשרי ה’תשכ”ד, והיה חבר הכנסת לשעבר מטעם ארץ ישראל שלנו. בן ארי הוא תלמידו של הרב מאיר כהנא, בעל תואר דוקטור בלימודי ארץ ישראל וארכאולוגיה, היה מרצה מן החוץ ללימודי ארץ ישראל, הר הבית, וארכאולוגיה באוניברסיטת אריאל, מרצה במכללת אורות ישראל ומורה לספרות ולתנ”ך בישיבת דרכי נועם ובישיבת הרעיון היהודי.
בן ארי גדל בשכונת כפר שלם שבדרום תל אביב להורים שעלו לישראל, אביו מאפגניסטן ואמו מאיראן. בן ארי למד בישיבת בני עקיבא כפר הרא”ה ובישיבת ההסדר ימית. שירת במסגרת הישיבה בחטיבת גולני ולאחר פציעה עבר לחיל השריון והשתתף במבצע שלום הגליל כלוחם שריון. נמנה עם הגרעין המאזרח של היאחזות הנח”ל גדיד (לימים נווה דקלים). לאחר מכן למד בישיבת מרכז הרב. ממקימי ישיבת הרעיון היהודי ביחד עם חברו הרב בנימין זאב כהנא.
את לימודיו האקדמיים עשה באוניברסיטת בר-אילן. בעל תואר ראשון בחינוך, תואר שני בתלמוד ותואר דוקטור בלימודי ארץ ישראל. הוא מרבה לעסוק במחקריו בהר הבית ובבית המקדש. כתב ספר בשם “המרד הגדול – מצעד איוולת או סוד הקיום”, על המרד הגדול מהזווית של הקנאים. הקים את מכון ההסברה ‘מורשת הר הבית’ להנחלת תולדות הר הבית והמקדש ואת המדרשה לידע המקדש.
בן ארי היה רב בית הספר הממלכתי דתי ע”ש ברוך דובדבני בבית הכרם בירושלים ורב בית הספר התיכון הדתי השש שנתי ע”ש פירסט בבית שמש. מאוחר יותר שימש מורה לתנ”ך בישיבת “דרכי נועם” בפתח תקווה, בישיבת בני עקיבא גבעת שמואל ובתיכון הדתי “במעלה” בפתח תקווה. לימד בשלוחת מכללת מורשת יעקב ברמת גן.
עו”ד איתמר בן גביר נולד ב ו’ באייר התשל”ו וגדל בבית מסורתי במבשרת ציון. אמו הייתה בילדותה פעילה באצ”ל ואף נעצרה על ידי הבריטים לפני קום המדינה. בן גביר חזר בתשובה בגיל 14, והחל לפעול בנוער מולדת, נאמני הר הבית ובהמשך בתנועת כך. במסגרת פעילותיו נעצר בן גביר מאות פעמים בגין הפגנות ומחאות והוא בעל שיא זיכויים במדינת ישראל 46 זיכויים לאחר ששופטים קבעו שהמשטרה התנכלה אליו, והוא זכה ביותר מרבע מיליון שקלים בתביעות שונות נגד המשטרה, לאחר שבתי המשפט קבעו שהוא נעצר לשווא, ואף ניסו לטפול עליו תיקים.
במהלך אחת מהופעותיו בבית המשפט העליון המליץ נשיא בית המשפט העליון אהרון ברק לבן גביר ללכת ללמוד משפטים. בתקופת גירוש גוש קטיף עבר בן גביר עם משפחתו מחברון להתגורר במלון בגוש. לבן-גביר השכלה משפטית והוא בעל תואר במשפטים. כאשר ביקש להתמחות בתחילה החליטה לשכת עורכי הדין למנוע ממנו לגשת להתמחות לאור דעותיו והשקפותיו הפוליטיות, בערעור שהגיש על ההחלטה נוצר תיקו בין חברי הוועדה המרכזית של הלשכה וההחלטה המקורית לא שונתה. לאחר שביקש לעתור לבית המשפט סוכם כי יתאפשר לו להתמחות ולאחר מכן לשמש כעורך דין. במשך חמש שנים כעורך דין יצר בן גביר תקדימים משפטיים רבים ובראשם פסילת כל ההודעות של צעיר שהואשם במסגרת פרשת דומא בהצתת כנסיה. לאחרונה פורסמו ההקלטות מחקירת הצתת הכנסייה מהן עולה כי מדובבי המשטרה התעללו בקטין בבית המעצר והסתבר כי בן גביר צדק בעת החקירות כאשר טען כי השב”כ פועל בניגוד לחוק ודווקא שר החינוך נפתלי בנט הגיב ואמר שאין להאמין לבן גביר אלא לשרת המשפטים איילת שקד שטענה כי אין עינויים.
כמו כן עומד בן גביר מאחורי תקדים שגרם לביטול חיפוש משפיל כלפי צעירים וצעירות שנעצרו במהלך הפגנות, וכן תקדים שמותר לומר עם ישראל חי בהר הבית. 2016 תבע בן גביר את הוואקף בטענה שאנשיו הטרידו אותו בביקור בהר הבית בניגוד לחוק הגנת הפרטיות. בית משפט השלום פסק לו פיצויים בשיעור של 50 אלף ₪ וכן הוצאות משפט.
באפריל 2018 פסק בית המשפט שעובד בתחנת דלק שכינה את בן-גביר “נאצי”, הצדיע לו במועל יד והתעלם מזימונים למשפט ישלם לו פיצוי בסך 200,000 ש”ח. במהלך תיק פלילי שניהל בעניינו של נער שהואשם בתקיפת ערבים ערך בן גביר תרגיל לעד והחליף את הנאשם שזיהה את האדם הלא נכון ובכך הביא לזיכויו של הנאשם.
מעוצמה יהודית נמסר כי: “בניגוד למה שמתרחש בתנועות שונות, המועמדים של עוצמה ביקשו כל אחד לקדם את השני וברוך מרזל ובנצי גופשטיין הנחשבים גם הם כמעומדים בטוחים סירבו להתמודד”. עוד נמסר כי: “אין ספק שלאחר קדנציה מוצלחת שנציגנו יעשו בכנסת יוכפלו מספר הנציגים של עוצמה ואף ישולש מספרם, כי הציבור רוצה עוצמה יהודית בכנסת”.